Kyllä tiedän että jollain mittapuulla saatan kuulua nuorisoon, mutta pelkästään näin tänään lenkillä käyminen oli tuskaisaa.
on arkipäivä, kyllä tiedän on lomaa. Mutta se että heti aamusta näkee nuorisoa jo päihtyneenä.. ei ole ihanin näky.
Eli joo en itse juo kuin pari kertaa vuodessa kavereiden kanssa.. eli ne pakollisen pikkujoulut ja sitten joku valmistujaispäivä... koska silloin on porukkaa paljon liikkeellä. En tosin tiedä vieläkään miksi, juuri niihin aikoihin pitää mennä juomaan.....
Mutta sitten taas näin myöhemmin päivemmällä käytiin kaupassa, käveltiin nuorisoporukan ohi. HUOM OHI!! ja sillä välillä tuli kuultua  ainakin 20 kertaa joku kirosana. Oikeasti, mitä ihmettä nykynuoriso opiskelee?
Ei ainakaan käytöstapoja tai mitään sivistyssanoja koska vaatii noinkin paljon kirosanoja puheessaan, että saa muodostettua jonkin asteisen lauseen!
..
No siis onhan se hienoa, että ne on oppineet ainakin pari hienoa sanaa jonka ne voi ujuttaa joka ikiseen lauseeseen ja käyttää sitä joka toisena sanana. Jotta näyttää niin siistiltä ja kovalta tyypiltä. Kun taas näin asteen verran vanhempien mielestä näyttää vajaamieliseltä ja huonosti käyttäytyvältä nuorelta jolla on erittäin suppea sanavarasto kun pitää toistaa itseään ihan tuolla tavalla.
Kaupan pihalle päästessä jäin pihalle odottamaan Danten kanssa ( en ikinä suostu jättämään koiraa ulos, edes siksi ajaksi että kävisin kaupassa.. sillä välin voi käydä mitä vain)  niin tuli taas nähtyä ainakin 2 tyttöä jotka vieläkin kuvittelevat että legginssit ovat housut. (Ja sitten ihmetellään, miksi on niin paljon pedofiilejä kun pikku tytöt pukeutuu niin että alushousut loistaa läpi? ), 3 huligaani poikaa jotka pyöräilivät kovaa vauhtia rappuset alas (olen iloinen ettei o mun poikia, en haluis olla ostaas vähää väliä vanteita pyöriin ku ne menee rikki.. tai olla selittämässä tuntemattomille kuinka pahoillaan on toisen käytöstä kun on törmännyt näihin pyörällä. Tai mennä sairaalaan toivomaan, että se on vain pieni aivotärähdys eikä aivoverenvuotoa) Mutta ei siinä vielä mitään... päivän kruunasi idioottimaisella käytöksellään tämä bemarin omistaja. joka on mahdollisesti sitä mieltä, että on vajaa älyinen ja invaliidi kun tarvitsee melkein tyhjällä parkkipaikalla inva parkkia. Jonka parkkeeraa päin kettua. Kuski ja kaikki matkustajat oli kohtuullisen nuorehkoja, terveiltä näyttäviä kaljaa kittaavia miehiä. (sekä kyllä katsoin, että autossa ei ollut mitään inva lappua)
Ymmärrän siis kyllä, että minkä takia on inva pysäköintejä, mutta en ole viellä tiennyt että munanjatkeen omistajat ovat niin vajaa älyisia ja ylimielisiä että minkään asteen käytöstavat saatika säännöt eivät päde heitä. Vaan heillä on oikeus pysäköidä minne haluaa!
Ei se muuten, koska ei näkynyt ketään sillä hetkellä sille paikalle pyrkivää oikeasti invalidi määritelmän omaavaa henkilöä. Mutta ihan näin periaatteen vuoksi sapettaa tuollaiset ihmiset.  Eikä tuollaisille voi mitään,. vaikka OTIN kuvan siintä autosta ja toivoin että se kuski korkkaa siinä vaikka yhen kaljan niin saan soitettua poliisin. Mutta kun vaikka lähettäisin kuvan autosta, joka on inva paikalle pysäköity. Ei sillä ole mitään merkitystä. Ja sellaisten asioiden vuoksi ne ei opi IKINÄ mitään!  ... olisi edes mukavaa, että jos sellaisen kuvan lähettäisi niin ne laittaisi jonkun sakon sellaiselle henkilölle. Koska entä jos seuraavana päivänä parkkipaikka olisikin täynnä ja joku OIKEASTI tarvitsisi sitä paikkaa niin tulee joku täysin terve ja parkkeeraa siihen vain. Etten tarvitse kävellä muutamaa ylimääräistä metriä hakeakseen kaljaa.  Nähdessäni tälläisiä ihmisiä, en voi mitään muuta kuin sääliä heitä. Eikö heillä ole oikeasti parempaa tekemistä.
Kävisi vaikka uudelleen autokoulun niin oppisi pakittamaan ja parkkeeraamaan, muutenkin kuin ajamalla suoraan jostain kaarteesta parkkiin ja siintä voi lähteä suoraan kun kaljat on haettu..