Pari päivää sitten, meidän vanhempien pihalle hyökkäri muutaman talon päässä asuva terrieri. Joka oli päässyt jo toistamiseen "vahingossa" irti (Kuinka noin 15vuotias tyttö, ei jaksa pitää n. 20cm säkäkorkeudella olevaa koiraa kiinni?) Kyseinen pikku terroristi-terrieri juoksi pihalle ja suoraan Danten kimppuun!? Se on tehnyt saman homman, ehkä kuukausi sitten kun omistajan about 13-vuotias poika ulkoillutti sitä.. No tällä kertaa vanhempien koira suuttui ja puollusti Dantea. Nalle sitten riepotteli sitä terrieriä hetken, kunnes se lätäperse tyttö hitaasti löntysti sieltä paikalle. Otti koiransa mukaan ja lähti mitään sanomatta. Äitini oli järkyttynyt tilanteesta ja oli paniikissa. Koska heidän koira Nalle on leppoinen ja ei tekisi pahaa kärpäsellekkään. Niin oli hermostunut siihen koiraan, joka toivottavasti nyt oppi läksynsä.

No seuraavana päivänä sitten, sen terrierin omistaja tuli huutamaan kuinka vanhempienkoira oli purrut heidän koiraansa. Sekä sitä, että heidän koiralle oli tullut pieniä haavoja jotka pitää tikata kiinni. Isäni oli kertonut naiselle, että se oli heidän koiran jo toinen kerta kun oli hyökännyt pihalle koirien kimppuun. Jotka olivat yhä omalla pihalla, sekä toinen kiinni hihnassa (Kumpikin hyökkäyskerta on tapahtunut, silloin kun joku on tullut juuri lenkiltä koirien kanssa illalla) Nainen oli vain liian tuohtunut asiasta ja vaatinut korvauksia, edes että maksaisi puolet tikkauskuluista. Johon isä oli vastannut tylysti, ettei maksa senttiäkään ja jos se koira tulee vielä kerran pihalle koirien kimppuun niin se taittaa sen niskat nurin. (Tiedän kyllä, ettei se olisi silleen oikein.. mutta meidän koirat ei ole ainoat, jotka on saanut kokea terroristi-terrierin hampaat nahassaan. Pari sukulaistakin on valittanut samasta koirasta) Tuon kuultua nainen oli sanonut,että jos meidän koirat menee niiden pihalle niin se tekee samoin sitten niille. Isä nauroi ja sanoi, ettei meidän koirat mene toisten pihalle ilman lupaa.

Nainen suuttui ja lähti puhkuen kiukusta, jolloin isä vielä mainitsi, että koirasta on tehty rikosilmoitus ja sanottu toisille tuttaville, että jos se koira hyökkää vielä niin rikosilmoitus ja hetken päästä niillä ei sitten ole koiraa. Itse taas olen miettinyt asiasta, että niiden pitäisi hankkia mielummin kani ja ulkoiluttaa sitä. Ehkä sitä ne jaksaa pitää kiinni, niin ei kävisi tälläisiä asioita.....

Ja kaiken näiden hyökkäys juttujen jälkeen, mun sosiaalinen Dante tällä hetkellä pelkää ja vihaa koiria.. joten siedätyshoitoa, pitkä pitkä prosessi että saa sen taas luottamaan vieraisiin koiriin. Joten, kuka ihme korvaa mun koiralle sen henkiset traumat, mitkä ei parane niin nopeasti kuin terroristi-terrierin haavat? Kysympä vain..... 

 

PC240536-normal.jpg

No siinä on tämä hurja "agressiivinen" Nalle, joka ei välitä vaikka pikkulapset repis korvasta tai mistään.. onko pelottava?